Video trainingen voor beginnende makers tot ervaren professionals.
We zijn dagelijks met veel enthousiasme bezig met de volle breedte van video. En daarbij neemt het lesgeven een zeer belangrijke plaats in. We delen onze kennis en enthousiasme graag via workshops van 1 dag tot complete video opleidingen. Bij al onze trainingen staat niet de lesstof centraal, maar de individuele ontwikkeling van de student.

De meest uitgebreide opleiding waaraan we verbonden zijn is Professional Video Producer. Deze face to face opleiding besteedt aandacht aan het gehele traject van een video productie. Van het schrijven van een (kort) scenario tot het maken van graphics in After Effects. Door deze brede opzet is het een uitstekende basis voor een carrière in de videowereld. De opleiding is te volgen via College of Multimedia en duurt 6 maanden.

Een van de projecten die de studenten leren maken is een draaiende wereldbol. Met verschillende 2D kaarten en het CC Sphere effect wordt in Adobe After Effects de aarde gecreëerd. Het verschil tussen de dag en de nacht is met behulp van masking van de verschillende lagen zichtbaar gemaakt.

Meer informatie over onze andere trainingen:

Voor meer informatie, bel (06 10497987) of mail (jasper@jasperkorff.nl) ons.


Bekijk ook ander werk uit ons portfolio