Onze interactive trainingen worden live gegeven via video. Deze worden dus real time verzorgd in een digitale classroom. De trainer en deelnemers communiceren direct met elkaar.

Software zoals DaVinci Resolve en After Effects zijn uitermate geschikt om op deze manier onder de knie te krijgen. We gebruiken Zoom en Vimeo voor het geven van de trainingen.

DE VOORDELEN VAN LIVE ONLINE
Directe terugkoppeling
Live feedback van de trainer is erg belangrijk om effectief te kunnen leren. Tijdens de lessen is er dan ook veel ruimte voor het stellen van vragen en terugkoppeling.  Er is constant ondersteuning en begeleiding van de trainer.

Effectief en efficient leren
Live Online trainingen zijn net zo effectief of zelfs effectiever als de klassikale trainingen. De training is met maximaal zes personen waardoor elke deelnemer optimale aandacht krijgt. Daarbij is het ook super efficient vanwege het tijd- en geldbesparende karakter.

Continue support
Na de Live Online sessies krijg je toegang tot de opgenomen training. De training blijft 6 maanden beschikbaar om terug te kijken. In deze periode blijft de trainer beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.

Sociale interactie
De Live Online trainingen kenmerken zich door veel interactie. Chatten, live discussies en praktijk gerichte interactieve oefeningen zorgen voor het delen van ervaringen.

Leren in je eigen omgeving
Volg de Live Online training waar het jou uitkomt. Je hebt alleen een computer met internetverbinding nodig.

Interactieve training
Het leren is interactief met veel praktijkvoorbeelden en individuele opdrachten. Door het afwisselende karakter van de training is het gemakkelijk om te blijven focussen.

Met regelmaat geven we de volgende trainingen:

  • After Effects Core
  • After Effects Complete

Voor meer informatie, bel (06 10497987) of mail (jasper@jasperkorff.nl) ons.
We helpen je graag!