Leer editen met DaVinci Resolve: een gratis edit-programma van ongelofelijke kwaliteit.

Deze tweedaagse live online training behandelt alle belangrijke functies van DaVinci Resolve. Van het importeren en organiseren van media, het maken van een eerste edit tot het verder verfijnen met overgangen, titels en audio-effecten. Ook geavanceerde technieken zoals Keyframes en Ripple-, Roll, Slip en Slide met de Dynamic Trim Tool komen aan bod.

Daarnaast bespreken we samen een aantal filmfragmenten. We ontdekken wanneer en waarom een edit goed is gemaakt. Of wat er beter kan. Want door te kijken leer je het editvak. Als je wilt, kun je hiervoor eigen video’s of ander materiaal dat je aanspreekt meenemen.

DaVinci Resolve Essentials: 2 lesdagen van 10:00 tot 17:00.  De kosten hiervoor zijn 430,- incl.

startdata & inschrijven

Voor meer informatie, bel (06 10497987) of mail (jasper@jasperkorff.nl) ons.
We helpen je graag!

DaVinci Resolve is ‘s werelds enige tool die editing, kleurcorrectie, visuele effecten en audio post-productie combineert. De elegante, moderne interface is snel te leren, maar krachtig voor professionals. DaVinci Resolve werkt op alle grote besturingssystemen en is gratis!

davinci-resolve-essentials-training

De training is speciaal ontwikkeld om beginnende en ervaren editors de moderne en snelle manier van editen te leren van DaVinci Resolve. Deze korte training is zeer praktijk gericht. Na afloop ben je in staat om veel verschillende soorten video’s te maken. Van vlog, social media video’s, documentaires tot fictie films en nieuws items.

DaVinci Resolve is de ultieme combinatie van de overzichtelijkheid van FCP X met de uitgebreidheid van Premiere Pro en After Effects.

Voorkennis

De software van DaVinci Resolve en veel video termen zijn in het Engels. Een basiskennis van deze taal is daarom gewenst. Voor deze training is geen speciale edit voorkennis vereist.

Software

ZOOM - Voor het geven van de online training maken we gebruik van Zoom. Download en installeer van te voren de Zoom applicatie Zoom Client for Meetings. Uiterlijk 1 dag voor de start ontvang je een e-mail met een link voor de Zoom sessies.

VIMEO - Alle Live Online Training sessie worden opgenomen. Deze worden afgeschermd geupload op Vimeo. Alleen de deelnemers krijgen een link. En daarmee kun je tot 6 maanden na de training de lessen terugkijken.

DAVINCI RESOLVE - Installeer van te voren de laatste (gratis) versie van DaVinci Resolve.

Hardware

Voor het soepel laten werken van DaVinci Resolve en Zoom tijdens de training heb je niet een hele snelle computer nodig. Download beide programma's en kijk of het lukt. Wat wel fijn is als je kan werken op 2 monitoren, één voor Zoom en één voor DaVinci Resolve. Ook een koptelefoon is erg prettig.

 

・Rechtstreeks boeken bij de trainer, hierdoor zijn de prijzen zeer competitief.

・Bijzonder kleine groepen van max 6 deelnemers, iedereen krijgt optimale aandacht.

・De trainer is een zeer ervaren filmmaker, camerajournalist en sinds 2013 video docent.

・De inhoud van de training blijft 6 maanden na afloop online beschikbaar.

・Ook de trainer blijft na de training beschikbaar voor vragen en advies.

・Alle trainingen zijn praktijkgericht met zeer veel persoonlijke aandacht.

Na afloop van de training ontvang je per post een certificaat van deelname.